Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/sockar-strumpor-kalsonger.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 34
Bild på strumpa | Sockar strumpor och kalsonger

Bild på strumpa

Idag har jag fixat lite med plugin och sidebar här på bloggen. Ville ha lite bilder i sidbaren, och har nu testat flera olika plugins för det, men det var svårt att hitta någon som var både enkel och bra.

Nu har jag i alla fall ett plugin som visar en bild och som var väldigt enkelt att arbeta med. Får se om jag letar upp ett annat bättre en annan gång.

Länkarna hade också ramlat bort från högerkanten, men nu är de där igen.

Massa smått pyssel som tar ganska mycket tid tycker jag. Nu får jag nog se till att göra något lite mer vettigt. Det är ju strumpor jag ska hålla på med, inte tekniska lösningar för bloggen.

Leave a Comment