Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/sockar-strumpor-kalsonger.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 34
Nu kommer hösten…. | Sockar strumpor och kalsonger

Nu kommer hösten….

…. och med hösten kommer den ökade försäljningen igång igen på allvar. Idag har jag haft massor att pyssla med. Nya varor har kommit in, flera beställningar, prenumeranterna är på gång igen, ett nyhetsbrev ska i ordningställas….

Ja, det är härligt, det tycker jag verkligen! Idag har jag också bytt utseende på Labas blogg, men av någon anledning vill den bråka med mig lite. Vet inte vad det är och varför. Ska försöka ett tag till, men sedan får nog någon av mina tekniker hjälpa till.

Leave a Comment