Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/sockar-strumpor-kalsonger.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 34
Spännande samtal med tåstrumpor | Sockar strumpor och kalsonger

Nya ränder

Det är tyvärr inte så ofta som det dyker upp nya färger bland tåstrumporna. Men nu har det faktiskt hänt. Det finns en ny randig variant med skaft som räcker halva vaden. De här strumporna har härligt blå tår och i övrigt är det ränder i grönt, vitt, rött, svart och såklart blått. Den här bilden nedan, är lånad av Strumpbutiken.com.

randiga-djupbla-500

Det är häftigt att gå med tåstrumpor. Inte bara för att de faktiskt väcker uppmärksamhet och ofta får igång ett spännande samtal, utan för att det faktiskt händer saker i kroppen när man använder dem. Sedan jag började använda tåstrumpor har jag märkt en ökad styrka i mina tår. Det låter helt knasigt, jag vet, men det är faktiskt så. Jag kan t.ex. ganska enkelt spreta med tårna på ett helt annat sätt än vad jag kunde förut. Inte vet jag exakt vad det är bra för, men tårna har vi ju av en anledning och att de är starka är nog ingen nackdel i alla fall.

Toetoes tåstrumpor säljs på flera platser i landet, bland annat hos Strumpbutiken. Beställ hem ett par du med, redan idag och upptäck själv vad de kan göra.

Leave a Comment