Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/sockar-strumpor-kalsonger.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 34
Siffertokig | Sockar strumpor och kalsonger

Siffertokig

Jag vet inte vad du gillar, men en sak som jag tycker är spännande är statistik. Tort och tråkigt kan man kanske tycka, men det tycker inte jag. Har kopplat på statistik på den här bloggen och det är så spännande att se var du som läser har varit innan du kom hit och vilken sida du helst läser.

Med hjälp av den här statisktiken hoppas jag sedan kunna göra bloggen ännu bättre för just dig. För när jag vet vad du gillar, så kan jag ju förse dig med mer av det.

Har som sagt precis kopplat på statistiken, så den är lite missvisande just nu, men det är kul att se ändå. Hoppas att den ticker på snabbt sen, för många besökare är ju roligt förstås.

Alla siffror är förstås inte lika roliga. Bokföringen igår blev inte så bra. Något är fel och att leta fel gillar jag inte. Men men det ordnar sig nog.

Nu ska jag se över några av de andra sidorna lite och fixa ett spamfilter till denna blogg. Har nämligen börjat välla in spam kommentarer. Vet inte varför jag inte redan har fixat det, brukar ju vara nästan det första man gör.

Leave a Comment