Stödstrumpor

Stödstrumpor, är det något som bara gamla tanter använder? Nej, verkligen inte. Första gången jag satte på mig ett par blev jag positivt överraskad. Jag vet inte vad jag hade tänkt mig, men det visade sig att de var mycket mer bekväma än jag hade trott. Jag kände mig så snabb och lätt när jag fått på dem. Kände för att hoppa hopprep eller något.

Normalt rekommenderas stödstrumpor till de som är gravida eller som lindring/förebyggande mot t.ex. åderbråck och svullna ben. De kan med fördel användas av dem som går och står mycket i sitt arbete och av dem som flyger.

Själv är jag varken gravid eller har problem med åderbråck. Jag har inga svullna ben och mitt arbete är stillasittande. Men jag tycker ändå att stödstrumpor är otroligt skönt att ta på. Kanske inte varje dag, men en gång i veckan absolut.

Jag har några olika mönstrade och också ett par i ull.

Idag har Strumpbutikens alla stödstrumpor hamnat i en helt egen underkategori under doktorn rekommenderar. Strumpbutikens alla stödstrumpor kommer nämligen från just doktorn rekommenderar. Det är också de som är de vanligaste i Sverige idag. Doktorn rekommenderar stödstrumporna finns gjorda av både bambu, ull eller av bomull. Bomulls stödstrumporna finns dessutom i en mängd olika trevliga mönster och färgkombinationer om man gillar det.

Här nedan ser du två av ull och två vanliga. Kan du gissa vilka som är av ull och vilka som är av bomull?

Stödstrumpor

Här hittar du Strumpbutikens stödstrumpor…

Leave a Comment