Strumpklämmor till vantarna

Jag bara älskar strumpklämmor. De är ju så praktiska, särskilt dessa Supi klämmor som ju kan användas till så många olika saker. Personligen tar jag hela familjens alla vantar och parar ihop med en klämma nu när de inte längre behöver användas på ett tag. Det blir ju så mycket enklare till hösten/vintern när man ska ha fram vantarna igen. Behöver inte leta efter paret och eftersom jag märker alla vantar i färger, så vet jag också vem som ska ha vilka vantar nästa vinter. Ingen som behöver fundera på vilka vantar som är vems eftersom alla har samma färg på klämman som sitter på sina vantar som man brukar ha på sina strumpor. Väldigt praktiskt.

I ett inlägg i Labas blogg, kan man läsa att nya färger på strumpklämmorna är på väg. Det ser jag fram mot.

Här är några nya fräscha bilder som jag lånat från Laba:

strumpklammor-strumpa

strumpklammor-svart-vit

 

Leave a Comment