Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/sockar-strumpor-kalsonger.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 34
Svarta strumpor | Sockar strumpor och kalsonger

Svarta strumpor

Har de senaste dagarna mixtrat lite med www.svarta-strumpor.se. Nu är den så klar att det går att komma dit och göra sin beställning av svarta strumpor.

Som namnet antyder så finns det bara svarta strumpor där, men det är skillnad på svarta strumpor och svarta strumpor. Det finns billiga svarta strumpor och mer exklusiva av material som bambu eller coolmax.

Strumpor av bambu är något som jag själv gillar väldigt mycket, så det var självklart att det skulle finnas svarta strumpor av bambu med i den webbshoppen.

Designen på sidan www.svarta-strumpor.se är i princip den samma som här på sockar strumpor och kalsonger. Det beror främst på att det är en design som jag tycker är behaglig, men också för att den hänger samman med denna sidan.

Mitt förslag; ta en titt på sidan nu på en gång!

Leave a Comment