Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/sockar-strumpor-kalsonger.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 34
Tåstrumpor | Sockar strumpor och kalsonger

Tåstrumpor

Just nu är det extrapris på tåstrumpor hos Laba.se. Bland annat är det 10:- rabatt på det otroligt populära tåstrumporna från Bola, som finns i storlek ända upp till 46/48. Bola tåstrumporna är svarta och gjorda av den speciella coolmax fibern som håller foten sval.

Även några av tåstrumporna med motiv, i damstorlek är det 10:- rabatt på. För damerna finns helt nya mönster också. Bland annat ett par med en läcker groda som redan har hunnit bli lite av en favorit.

Hos Laba finns det till och med tåstrumpor åt barn och också barnen ska förstås få 10:- rabatt om de vill handla tåstrumpor. Därför är vissa utvalda barn tåstrumpor också prissänkta.

Tåstrumpor har alltid varit en av Labas populäraste produkter, så om du sommånga andra gillar det, är det bäst att du passar på. Efter helgen avslutas erbjudandena, men tåstrumporna kommer förstås att vara kvar.

Gå direkt till

Leave a Comment