Warning: Declaration of WPSDAdminConfigAction::render() should be compatible with WPSDWPPlugin::render($ug_name, $ug_vars = Array, $action = NULL) in /home/labase/domains/sockar-strumpor-kalsonger.se/wp-content/plugins/wp-stats-dashboard/classes/action/WPSDAdminConfigAction.php on line 34
Om sockar strumpor och kalsonger | Sockar strumpor och kalsonger

Om sockar strumpor och kalsonger

Den här bloggen samlar på sådant som kan vara värt att veta om sockar Strumpor, Kalsonger och Trosor. Eftersom den här sidan finns på nätet håller jag mig här till sådana strumpor och underkläder som du hittar på nätet. Vad det finns för strumpor i din stormarknad kommer du inte kunna läsa om här.

Jag som skriver heter Linda och jag är väldigt förtjust i bambu och därför finns det risk att bambu strumpor och underkläder kommer att vara något överrepresenterade här. Jag är även väldigt fascinerad av att man med hjälp av ett par strumpor nästan kan få medicinsk hjälp. Ta Stödstrumpor som exempel. De är ju perfekt lindring när man har trötta och svullna ben. Eller tåstrumpor som kan hjälpa till att få ordning på svamp mellan tårna. Och ändå är det “bara” strumpor!

Strumpor är alltså inte bara strumpor och här hyllas de tillsammans med Underkläder som också förtjänar att lyftas fram i ljuset.

 

Leave a Comment