Strumpor på sociala medier

Vilket är ditt favorit sociala media? Ett av mina är Pinterest. Det är så lätt att hitta inspiration där tycker jag.

Finns det några strumpor och underkläder på Pinterest då? Självklart! Allt tycks finnas där, så varför inte strumpor och underkläder? Strumpbutiken finns med på Pinterest och har flera olika så kallade anslagstavlor med både egna och andras bilder. Exempel på anslagstavlor som Strumpbutiken har lagt upp är:

Så här ser Strumpbutikens sidhuvud ut på Pinterest 🙂

Det finns såklart många fler sociala medier. Den medie man kanske främst tänker på när det kommer till sociala medier är Facebook. Men av någon underlig anledning så har jag personligen aldrig fastnat riktigt för det. Men letar du strumpor så finns det såklart även på Facebook.

Strumpbutiken på facebook ->

Hur kan det komma sig att det finns strumpor på både Facebook och Pinterest? Kanske för att våra strumpor faktiskt är betydelsefulla för oss. Och det är inte så konstigt. Vem vill vara utan strumpor en kall vinterdag i januari? Och om man har problem med fötterna så är det såklart ännu viktigare med strumpor.

Dessutom så finns det ju så många roliga strumpor. Man kan ju få strumpor i nästan vilket mönster och i vilken färg som helst. Varför då inte visa upp dem?

På Pinterest kan man även få idéer till vad man kan göra med sina gamla sockar. Här är en anslagstavla med några olika förslag:

Ett par randiga sockar kan antingen bli en haj eller kanske en zebra. Eller varför inte samla sockar i alla möjliga mönster och färger på sockar till en lång rolig orm.

Lämna en kommentar